Tolga Lionel Messi'yi geçti!

UEFA, İnter'i deplasmanda deviren Trabzonspor'u haftanın takımı seçti. Kaleci Tolga ise İtalyan ve İspanyol medyasında haftanın oyuncusu oldu.28 yıl aradan sonra karşılaştığı İnter'i İtalya'da devirerek tarih yazan Trabzonspor, bu galibiyetin ardından UEF

Tolga Lionel Messi'yi geçti!

UEFA, İnter'i deplasmanda deviren Trabzonspor'u haftanın takımı seçti. Kaleci Tolga ise İtalyan ve İspanyol medyasında haftanın oyuncusu oldu.

28 yıl aradan sonra karşılaştığı İnter'i İtalya'da devirerek tarih yazan Trabzonspor, bu galibiyetin ardından UEFA tarafından haftanın takımı seçildi. Tüm dünyada aldığı galibiyet ile yankı uyandıran bordo-mavililer, UEFA'nın resmi internet sitesinde haftanın en iyi takımı olarak duyuruldu. Sitede Şenol Güneş'in görüşlerine yer veren UEFA, Celutska'nın attığı golden de bahsetti.

Takım kaptanı Tolga Zengin ise İnter maçında gösterdiği performansla İtalyan La Gazetta Dello Sport ve İspanyol Marca gazetelerinin Şampiyonlar Ligi'nde oynanan ilk maçlar sonunda yaptığı anketlerde en iyi futbolcu seçildi.

TOLGA MESSİ'Yİ BİLE GEÇTİ!
Ankette 19 bin 501 oy alarak rakiplerine fark atan Tolga'yı 12 bin 427 oyla Milan'dan Pato takip etti. Messi'nin 10 bin 807 oy aldığı ankette Arjantinli yıldızı Real Madrid'den Di Maria ve Alonso, Bayern Münih'ten Frank Ribery, Manchester United'den Gigs, Chelsea'dan Luiz, Napoli'den Cavani ve B.Dortmund'dan Perisic takip etti.

KASA DOLDU
UEFA, önceki gün Trabzonspor'a Şampiyonlar Ligi'ne ayak bastı parası olarak 2.8 milyon Euroluk ödeme yaptı. Bordo-mavili yönetimin bu paranın bir kısmını futbolculara prim olarak dağıtması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor