Tolga: Efsane olmak istiyoruz!

Trabzonspor'un yeni kaptanı Tolga Zengin, "Takım olarak en büyük hedefimiz, şampiyonluğa ulaşıp teknik direktörümüz Şenol Güneş gibi efsane haline gelmek" dedi."ESKİŞEHİRSPOR MAÇINI UNUTAMACAĞIM"Şenol Güneş'in yeni sezon öncesi kaptanlık görevini teslim e

Tolga: Efsane olmak istiyoruz!

Trabzonspor'un yeni kaptanı Tolga Zengin, "Takım olarak en büyük hedefimiz, şampiyonluğa ulaşıp teknik direktörümüz Şenol Güneş gibi efsane haline gelmek" dedi.

"ESKİŞEHİRSPOR MAÇINI UNUTAMACAĞIM"

Şenol Güneş'in yeni sezon öncesi kaptanlık görevini teslim ettiği Tolga Zengin, geçen sezon oynadıkları Eskişehirspor maçını asla unutamadığını ve unutmayacağını vurgularken şöyle konuştu:

"Unutamadığım maçlar arasında Eskişehirspor maçı ilk sırada geliyor. Çünkü orada burnum kırılmıştı. Hatta o maçta doktorumuza da tepki göstermiştim. Maça devam edemeyeceğimi söylediğinde, bir anda sinirlendim.

Saniyelerin bile bizim için önemli olduğunu gördüm ve maça devam ettim. Ama kazanamadık. Eskişehirspor maçında da bize yakışan şekilde, şampiyonluğa giden bir takım gibi oynadık. Maalesef olmadı. "

"ŞAMPİYON OLURSAK BİZE DE EFSANE DERLER"

Teknik direktörü Güneş gibi efsane olmak istediğini de belirten Tolga, bu bonuda şöyle konuştu:

"Şenol Güneş gibi büyük ve efsane bir kalecinin teknik direktörümüz olması bizim için büyük bir olay. Keşke onun dönemlerine yetişebilseydim. Keşke ben de, bizler de onun gibi efsane olabilsek.

Bu sezon şampiyon olursak bize de 20 sene sonra efsane derler. Ben aslen Gümüşhaneli'yim ama Trabzon'da büyüdüm. Trabzon çocuğuyum. Her yerde gururla da söylerim ben Trabzon çocuğuyum diye. Trabzon insanına aşığım. O yüzden tüm Trabzonluların ve Trabzonsporlular'ın hasretine son vermek istiyoruz"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor