Tolga: Biz ihanet etmeyiz!

Trabzonspor'un kaptanı Tolga Zengin'den önemli açıklamalar. Son günlerde adı Real Madrid ile anılmaya başlanan başarılı kaleci, sözleşmesinde, '5 milyon Euro'yu getirenin Tolga'yı alabileceği' şeklinde madde olup olmadığıyla ilgili de şunları söyledi:"Söz

Tolga: Biz ihanet etmeyiz!

Trabzonspor'un kaptanı Tolga Zengin'den önemli açıklamalar. Son günlerde adı Real Madrid ile anılmaya başlanan başarılı kaleci, sözleşmesinde, '5 milyon Euro'yu getirenin Tolga'yı alabileceği' şeklinde madde olup olmadığıyla ilgili de şunları söyledi:

"Sözleşmelerdeki maddeler çok fazla önemli değil. Neticede bunlar kağıt üzerinde yazılı olan şeyler. Biz Trabzonspor ile olan sözleşmemizi kağıt üzerindeki maddelerden ziyade gönülden yaptık."

Şuanda transferi fazla düşünmediğinin altını çizen Tolga, "Şuanda işimi yapıyorum. Öyle bir şey olacaksa dahi, kulübüm onay vermeden ben zaten biryere gitmem. Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, belli sorumluluklarım, yükümlülüklerim var. Her zaman Trabzonspor kaptanına yakışır hareket etmek lazım.

Rahmetli Cemil Usta'nın, Şenol Güneş'in, Fatih Tekke'nin, Hüseyin Çimşir'in kaptanlık yaptığı bir takımda kaptanız. Onda dolayı bu formaya, kaptanlık bandına hiçbir zaman ihanet etmeyiz." ifadelerini kullandı.

Tecrübeli eldiven, Read Madrid'ten kendisine ya da menejerler aracılğı ile kulübe resmi bir teklif gelip gelmediği sorusuna da şöyle cevap verdi:

"Ben menajerlerle çalışmıyorum. Hiçbir zamanda kulüple arama herhangi bir menajer sokmadım. Diğer oyunculara bir şey diyemem ama bir Trabzonlu oyuncu olarak da bunu doğru bulmuyorum. Çünkü bizim Trabzonspor ile aramızda konuşup da halledemeyeceğimiz hiçbir şey yoktur. İkinci bir şahsı araya koymaya gerek yok. Onun haricinde benim de bildiğim gibi İspanyol gazetelerinin yazdığı bazı şeyler varmış. Bizim gazetelerin de yazdığı bazı şeyler var. Ama ben şuanda işimi yapıyorum, geri kalanıyla da fazla ilgilenmiyorum"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor