Tolga bir yere gitmiyor

Hacısalihoğlu, ligin ilk üç maçında sergilediği performansla, adı bir çok kulübün transfer gündeminde anılmaya başlayan kaleci Tolga Zengin hakkında da net konuştu. Hacısalihoğlu, ne Tolga'nın Trabzon'dan ayrılma, ne de kendilerinin Tolga'yı satma gibi bi

Tolga bir yere gitmiyor

Hacısalihoğlu, ligin ilk üç maçında sergilediği performansla, adı bir çok kulübün transfer gündeminde anılmaya başlayan kaleci Tolga Zengin hakkında da net konuştu.

Hacısalihoğlu, ne Tolga'nın Trabzon'dan ayrılma, ne de kendilerinin Tolga'yı satma gibi bir düşünceleri bulunmadığını belirterek, "Türkiye'deki transfer politikasını menajerler belirlediği için bu tür haberlerin çıkması normal. Ancak şu ana kadar bize Tolga konusunda resmi bir teklif gelmedi. Kendisi de zaten bir yere gitmek istemiyor. Bu tamamen iyi giden takım içerisinde bir takım huzursuzluklar çıkarmak için yapılan haberlerden bir tanesi" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor