Tolga Benfica'dan çekinmiyor

Trabzonspor'un başarılı file bekçisi Tolga Zengin, Benfica'yı devireceklerine inanıyor.Trabzonspor’un genç kalecisi, Benfica’yı eleyeceklerinden emin olduklarını söylerken, “Arkadaşlarımda o ışığı görüyorum” dedi.HOCANIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ Trabzonspor’un Hol

Tolga Benfica'dan çekinmiyor

Trabzonspor'un başarılı file bekçisi Tolga Zengin, Benfica'yı devireceklerine inanıyor.

Trabzonspor’un genç kalecisi, Benfica’yı eleyeceklerinden emin olduklarını söylerken, “Arkadaşlarımda o ışığı görüyorum” dedi.

HOCANIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ
Trabzonspor’un Hollanda kampında sakatlığı sebebiyle fazla verimli çalışamayan Tolga Zengin’in iyileşmesi, Benfica maçı öncesi teknik heyetin yüzünü güldürdü.

Benfica maçının çok zor geçeceğini belirten Tolga, “Kamp dönemi boyunca eksiklerimizi gidermek için yoğun bir şekilde çalıştık. Takımdaki bütün arkadaşlarımın inancını gözlerinden okuyabiliyorum.

Şampiyonlar Ligi’nde ilk maçımızda güzel bir sonuç alırsak, sonunun da iyi geleceğini düşünüyoruz.

Şampiyonlar Ligi’ne kalmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Bunun hem bizim hem de Trabzon şehri için ne kadar önemli olduğunu biliyoruz” diye konuştu.

BURAK BUGÜN İMZALIYOR
Bir yandan yeni transferler yaparak kadrosunu güçlendiren Trabzonspor, diğer taraftan da iç transferi birer birer bitiriyor. Daha önce Tolga Zengin ve Colman’la sözleşme uzatan, golcüsü Burak Yılmaz’a da bugün 3 yıllık sözleşme imzalatacak olan bordo-mavililerde yönetim, Engin Baytar’la da büyük ölçüde anlaştı.

Geçtiğimiz sezonun sonlarında geçirdiği sakatlık sebebiyle takıma fazla katkıda bulunamayan ve her seferinde Trabzon’da kalmak istediğini açıklayan oyuncuyla görüşmelerini sürdüren bordo-mavililerin yakın bir zamanda Engin Baytar’a da imza attıracağı öğrenildi.

Kendisini Trabzonspor’a ait hissettiğini söyleyen Engin, “Burada mutluyum. Yeni transferlerle güçlü bir kadro oluşturduk. Daha iyi bir Trabzon izleteceğiz” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor