Tolga: "3 turnuvaya katılamadık..."

Trabzonspor'un eski kaptanı Milli takımın kalecisi Tolga Zengin, İsveç maçı öncesinde yapılan antrenmanda açıklamalarda bulundu. İşte Tolga'nın açıklamaları:"Grupta zor takımlar var ama ilk 2 ve en iyi 3. takım çıkıyor. Maç maç bakmak lazım. Çok zor görün

Tolga: "3 turnuvaya katılamadık..."

Trabzonspor'un eski kaptanı Milli takımın kalecisi Tolga Zengin, İsveç maçı öncesinde yapılan antrenmanda açıklamalarda bulundu. İşte Tolga'nın açıklamaları:

"Grupta zor takımlar var ama ilk 2 ve en iyi 3. takım çıkıyor. Maç maç bakmak lazım. Çok zor görünen maçları kazanıp kolay görünenleri kaybettiğimiz zamanlar oldu.

Geride kalan 3 turnuvaya katılamadık. Bu 4. turnuva ve katılmak istiyoruz. Bu kadar iyi futbolcuları olan bir takımın her turnuvaya katılması gerekir."

Ligdeki yarış ve şampiyonluk için savaşan oyuncuların aynı çatı altında olmasıyla ilgili sorulan soruya Zengin şu cevabı verdi:

"Milli takımda kulüp meseleleri konuşulmaz. Burada amaç milli takımın başarısı. Bir yarış var evet ama burda o yarış biter, Milli Takım için yarış başlar."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor