Tjikuzu'da Hepatit B çıktı

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde basına kapalı olarak yapılan çalışmaya, tedavi için yurt dışında bulunan Yattara ile hasta olan Tjikuzu'nun katılmadığı, Zafer Yelen'in ise salonda çalıştığı bildirildi. Bir süre önce Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp

Tjikuzu'da Hepatit B çıktı

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde basına kapalı olarak yapılan çalışmaya, tedavi için yurt dışında bulunan Yattara ile hasta olan Tjikuzu'nun katılmadığı, Zafer Yelen'in ise salonda çalıştığı bildirildi.

Bir süre önce Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi'nde kontrolden geçen bordo-mavili takımdaki futbolculardan, Namibyalı oyuncu Tjikuzu'da Hepatit B'ye rastlandığı öğrenildi.

Futbolcunun hafta başından itibaren bu nedenle idmanlarda yer almadığı, tedavisinin tamamlanmasının ardından çalışmalara başlayacağı kaydedildi.

Bordo-mavili takım, yarın basına kapalı olarak yapacağı antrenmanın ardından hava yolu ile akşam saatlerinde İstanbul'a gidecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor