TGİAD'den TS'ye destek

TGİAD'dan yapılan yazılı açıklamada, kulüp yönetiminin son derece çağdaş ve rantabl bir saha olarak enerji sektörüne yöneldiği, hem doğru yatırım hem de sürekli ve garantili kazanç anlamında yerinde bir girişime imza attığı belirtildi. Derneğin umudunun v

TGİAD'den TS'ye destek
TGİAD'dan yapılan yazılı açıklamada, kulüp yönetiminin son derece çağdaş ve rantabl bir saha olarak enerji sektörüne yöneldiği, hem doğru yatırım hem de sürekli ve garantili kazanç anlamında yerinde bir girişime imza attığı belirtildi.

Derneğin umudunun ve beklentisinin, ihalesi 25 Kasım 2008'de gerçekleşecek olan Uzungöl-Taşkıran HES-1 Projesi'nin Trabzonspor'un olacağı yönünde olduğu ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

''Trabzonspor'un söz konusu proje için devreye girmesi ile en az 50 firmanın girmesi beklenen ihaleye sadece birkaç firma aday olmuştur. Bu yaklaşım, ulusal anlamda başlı başına Trabzon'a ve Trabzonspor kurumuna duyulan bir saygının göstergesi olarak yorumlanmalıdır.

Halihazırda bu yarışın içinde yer alan ve bazıları maalesef Trabzonlu olan firmalar, Trabzonspor'a saygılarından dolayı ihaleden çekilen şirketlere manevi olarak haksızlık yapmışlardır.

Bu ihaleyi Trabzonspor'un alması halinde biz de içinde olmak üzere birçok sivil ve resmi kuruluş, SİT alanı pozisyonundaki bölgenin inşaata açılması için destekçi olacağız.

Ancak bu yetkinin Trabzonspor'dan başka herhangi bir kuruma verilmesi durumunda SİT statüsünün delinmesi zorlaşacaktır. Uzungöl Hes-1 Projesi, Trabzonspor'un geleceği için uzun vadeli bir yatırım olarak biçilmiş kaftandır.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor