TFF'yi tanımadılar

Spor Toto 2. Lig'deki Ankaragücü-Düzyurt maçında taraftarların çağrısına kulak veren iki takım futbolcuları, TFF'nin aksi yöndeki kararına rağmen; karşılaşmanın başlama düdüğünün ardından 'Hakkari'de şehit düşen askerler için' saygı duruşunda bulundu. 2.

TFF'yi tanımadılar
Spor Toto 2. Lig'deki Ankaragücü-Düzyurt maçında taraftarların çağrısına kulak veren iki takım futbolcuları, TFF'nin aksi yöndeki kararına rağmen; karşılaşmanın başlama düdüğünün ardından 'Hakkari'de şehit düşen askerler için' saygı duruşunda bulundu.
 
2. Lig Kırmızı Grup'ta oynanan Ankaragücü-Birlik Nakliyat Düzyurtspor maçında ilginç bir olay yaşandı. Her iki takımın futbolcuları Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) aksi yöndeki kararına rağmen Hakkari'deki terör saldırısında şehit düşen 3 asker için saygı duruşu yaptı. Futbolcuları saygı duruşuna yönlendiren tavır ise tribünlerin çağrısıydı.
 
TFF NE YAPACAK?
 
Taraftarların çağrısına kayıtsız kalmayan her iki takım futbolcuları, Türkiye Futbol Federasyonu tarafından daha önce planlanmadığı için başlama düdüğünden sonra saygı duruşunda bulundu. İki takım futbolcularının bu tavrı sonrası TFF'nin duruma nasıl yaklaşacağı şimdiden merak konusu.
 
Mücadele Ankaragücü'nün 3-0'lık üstünlüğüyle sona erdi. Konuk ekip Birlik Nakliyat Düzyurtspor, 45. dakikada Gökhan Durmuş, 69. dakikada da Utku ile penaltı atışından faydalanamadı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler