TFF'yi erken devirmek için harekete geçtiler! İstanbul'da imza mesaisi

Türkiye'de bazı Süper Lig'deki kulüpleri, TFF'yi erken devirmek için imza toplamaya çalışıyor.

TFF'yi erken devirmek için harekete geçtiler! İstanbul'da imza mesaisi

Türkiye'de bazı Süper Lig'deki kulüpleri, Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) daha erken bir tarihte olağanüstü seçimli genel kurul toplantısı yapması için harekete geçti. Bu girişim, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin Federasyonun Temmuz ayında seçim yapma planlarını duyurmasının ardından geldi.

Büyükekşi, yönetim kurulu kararıyla 18 Temmuz'da Mali Genel Kurul'un Seçimli Genel Kurul olarak düzenleneceğini açıklamıştı. Ancak, Süper Lig kulüpleri bu tarihin öne çekilmesini talep ediyor. Bu amaçla, delegelerin yüzde 40'ının desteğiyle noter onaylı imzalar toplanmaya başlandı. Toplanan imzalar, TFF'yi 30 gün içinde seçim yapmaya zorlayabilir.

İmza çalışması yürüten kulüpler, genel kurulun 24 Mayıs ya da 6 Haziran tarihlerinde yapılmasını öneriyor, böylece Federasyonun yönetim yapısında değişiklikler daha erken gerçekleştirilebilir.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor