TFF'ye protesto! Siyah çelenk bıraktılar..

Elazığsporlu taraftarlar, Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) İstinye'deki merkez binasının önünde protestoda bulundu.Protestoya, Marmara Elazığlılar Derneği Başkanı Mahmut Kahraman, derneğin gençlik kolları sorumlusu Mustafa Alpay ve yaklaşık 20 kişilik

TFF'ye protesto! Siyah çelenk bıraktılar..

Elazığsporlu taraftarlar, Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) İstinye'deki merkez binasının önünde protestoda bulundu.

Protestoya, Marmara Elazığlılar Derneği Başkanı Mahmut Kahraman, derneğin gençlik kolları sorumlusu Mustafa Alpay ve yaklaşık 20 kişilik Elazığsporlu taraftar katıldı.

Taraftarlar adına basın bildirisini okuyan Alpay, ligin başından bu yana Elazığspor'a karşı yapılan hakem hataları ve haksızlıklara karşı toplandıklarını belirterek, "Sun oynadığımız Kardemir Karabükspor maçında maruz kaldığımız hakem hatalarına kamuoyunun, spor basınının, Futbol Federasyonu'nun ve merkez hakem komitesinin dikkatini çekmek istiyoruz" dedi.

Sezon başından itibaren en az 12 puanlarının hakem hataları sonucu gasp edildiğini öne süren Alpay, "Rakiplerimizi rencide etmemek için bu maçları açıklamayı uygun görmediğimizi belirtmek isterim. Artık bu haksızlığa dur demek için buradayız" ifadesini kullandı.

Marmara Elazığlılar Derneği Başkanı Mahmut Kahraman ise Elazığspor'a karşı yapılan haksızlıkların son bulması için ellerinden geleni yapacaklarını belirterek, eylemin dikkate alınmasını temenni ettiklerini söyledi.

Taraftarlar ayrıca, TFF binası önüne "Adalet İstiyoruz" yazılı siyah çelenk bıraktı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor