TFF'ye giden belgeleri istedi!

Şike soruşturmasında tutuklanan Fenerbahçe Spor Kulübü Asbaşkanı Avukat Şekip Mosturoğlu, Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) gönderilen belgelerin kendisine de verilmesini istedi.Futbolda şike soruşturmasını yürüten savcılık, geçtiğimiz hafta soruşturma

TFF'ye giden belgeleri istedi!

Şike soruşturmasında tutuklanan Fenerbahçe Spor Kulübü Asbaşkanı Avukat Şekip Mosturoğlu, Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) gönderilen belgelerin kendisine de verilmesini istedi.
Futbolda şike soruşturmasını yürüten savcılık, geçtiğimiz hafta soruşturma delillerinden bir bölümünü TFF'ye göndermişti. Belgelerin TFF'ye gönderilmesi şüpheli avukatlarını harekete geçirdi.

Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'ne gelen Mosturoğlu'nun avukatları, savcılığa dilekçe verdi.

Gizlilik kararı nedeniyle müvekkillerine yöneltilen suçlamalara ait delillerin kendilerine gösterilmediğini savunan avukatlar, belgelerin TFF'ye gönderildiğini hatırlattı. TFF'ye gönderilmesi ile dosya üzerindeki gizlilik kararının kalktığını iddia eden avukatlar dilekçede, "Bu gerekçe ile soruşturma kapsamında TFF'ye gönderilen belgelerin tarafımıza da verilmesini talep ediyoruz." dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor