TFF'nin maskesi düştü!

Türk futbolunu Fenerbahçe’nin oyuncağı yapanlar, Trabzonspor’a ağır bir darbe daha vurdu. 6 maçlık tarihi cezadan sonra özellikle şikede kişilerle kurumların ayrılmasını isteyenlerin nasıl tavır olacağı merak ediliyor BUNLAR ASLA HUKUKÇU OLAMAZ! Türk futb

TFF'nin maskesi düştü!
Türk futbolunu Fenerbahçe’nin oyuncağı yapanlar, Trabzonspor’a ağır bir darbe daha vurdu. 6 maçlık tarihi cezadan sonra özellikle şikede kişilerle kurumların ayrılmasını isteyenlerin nasıl tavır olacağı merak ediliyor
 
BUNLAR ASLA HUKUKÇU OLAMAZ!
 
Türk futbolunun kirden kapkara olmasına zemin hazırlayanlar, Trabzonspor’un en küçük olayında bile pireyi deve yapma noktasında mahir olduklarını bir kez daha gösterdiler. Bordo-Mavililerin, Fenerbahçe maçında büyük bir provokasyona kurban gitmesinin ardından Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu adı altında, kendine hukukçu diyen ama tetikçilik mesleğini yaparken, Sniper’lere taş çıkaranlar, 6 maç seyircisiz oynama ve 80 bin lira da para cezasına hükmettiler. Fenerbahçe’nin çok sayıda şike ve teşvik olayına karışmasının ardından, Başbakan’ın, ‘kişilerle kurumlar ayrılsın’ şeklindeki sözlerini talimat kabul eden PFDK üyeleri, konu Trabzonspor olduğunda ne mal olduklarını herkese bir kez daha gösterdi.
 
FUTBOLU KİRLETENLERE ÖDÜL!
 
Sözde hukukçulardan oluşan Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Beşiktaş-Galatasaray maçında sahaya 5 bine yakın insanın inmesi ve hakem, futbolcu ve güvenlikçileri kovalamasının ardından Siyah-Beyazlılara sadece 4 maç ceza kesmişti. Başbakan’dan talimat almış gibi, hükümetin çıkardığı yasayı da hiçe sayarak Fenerbahçe’ye şikeden ceza vermeyen ama kişileri mahkum eden PFDK, Trabzonspor-Fenerbahçe maçında provokatörlerin olayları çıkarmasına hiç aldırış etmeden verdiği ceza ile çirkin yüzlerini bir kez daha sergilediler. Türk futboluna, Fenerbahçe’ye göre şekil verip, bu kulübün oyuncağı haline getirenler, sıra Trabzonspor’a geldiğinde iki yüzlülüklerini yeniden sergilemekten hiç de imtina etmediler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler