TFF'nin kritik toplantısında ne oldu?

Süper Lig kulüpleri ile birlikte Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, TFF binasında toplandı  Beşiktaş'ın 2. Başkanı Ahmet Nur Çebi, Kulüpler Birliği Toplantısı'nın ardından açıklamalarda bulundu. Çebi, Beşiktaş'ın 5+0+3 konusunda ısrarcı olduğunu ve kul

TFF'nin kritik toplantısında ne oldu?
Süper Lig kulüpleri ile birlikte Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, TFF binasında toplandı 
 
Beşiktaş'ın 2. Başkanı Ahmet Nur Çebi, Kulüpler Birliği Toplantısı'nın ardından açıklamalarda bulundu. Çebi, Beşiktaş'ın 5+0+3 konusunda ısrarcı olduğunu ve kulüplerin bir görüş birliğine varamadıklarını söyledi.
 
İşte o sözler...
 
"Alınmış bir karar var. Bazı kulüplerin değişiklik talebi vardı, konuuldu. Suç ve ceza tamamen bireysel olmalı. Dolayısıyla tespitler yapılarak statlarda, 6222'nin uygulanmasının bir mağduriyet yaratmayacağını söyledik."
 
"Bir de 5+0+3 konusunda devam edilmesi gerektiğini söyledik. Alınacak bir karar olursa da, 2-3 yıl sonra yapılması gerektiğini söyledik. Oy birliği yok. Biz görüşlerimizi ileteceğiz, bütün kulüpler yazılı olarak son fikirlerini iletecek. Federasyonun düşüncesi oy birliği ile girilmesi şeklinde... 3 yıl olması şeklinde bir teklif gelmesini tercih ediyorlar, ben de katılıyorum. Her sene bu değiştirilmez. Futbol artık bir endüstri. Birkaç kulübün daha bizim gibi reddettiği söyleniyor."
 
Toplantıda 15 kulüp 6+2 derken, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Akhisar mevcut alınan kararların korunmasını istedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor