TFF'nin Kararında Erteleme

Trabzonspor 1-0 galip durumdayken bitimine 30 saniye kala hakem Bülent Demirlek tarafından tatil edilen Trabzonspor-Sivasspor maçının sonucu ile ilgili karar gelecek hafta verilecek.TFF'den daha önceden yapılan açıklama doğrultusunda bugün verilmesi bekle

TFF'nin Kararında Erteleme

Trabzonspor 1-0 galip durumdayken bitimine 30 saniye kala hakem Bülent Demirlek tarafından tatil edilen Trabzonspor-Sivasspor maçının sonucu ile ilgili karar gelecek hafta verilecek.

TFF'den daha önceden yapılan açıklama doğrultusunda bugün verilmesi beklenen kararı haftaya vereceği Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Ünsal tarafından açıklandı.

TFF Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Ünsal, Fortis Türkiye Kupası 1. Kademe Kura çekiminin ardından olaylı Trabzonspor-Sivasspor maçı ile ilgili basın mensuplarının sorularını cevapladı. Konuyla ilgili olarak titiz bir şekilde çalıştıklarını belirten Ünsal, "PFDK gerekli cezaları verdi. Yönetim Kurulu olarak biz de maçın nihai sonucunu vereceğiz. Basında yer aldığının aksine hukuk kurulundan bize gelen bir yazı olmadı. Basında hukuk kurulunun aldığı kararın nihai sonuç olduğu konusunda bir yargıya varıldı.

Milli maç nedeni ile bu hafta almayı düşündüğümüz kararı haftaya erteledik. Bunu yönetim kurulu üyelerimizin farklı farklı şehirlerde olduğu gerekçesiyle aldık. Toplantıyı gelecek haftanın hemen başında yapmayı planlıyoruz. Maçla ilgili çalışmalarımız sürüyor. Alacağımız sonuç kamuoyunu rahatlatacak bir sonuç olacak" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor