TFF'nin kararına destek!!!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Gençlerbirliği'nin başkanı İlhan Cavcav, TFF'nin aldığı karara ilişkin açıklamalarda bulundu.Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu'nun şike iddialarıyla ilgili soruştur

TFF'nin kararına destek!!!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Gençlerbirliği'nin başkanı İlhan Cavcav, TFF'nin aldığı karara ilişkin açıklamalarda bulundu.

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu'nun şike iddialarıyla ilgili soruşturmada adı geçen şüpheli kişi ve kulüplerin savunmalarının beklenmesi kararını yerinde bulduğunu söyledi.

Cavcav, yaptığı açıklamada, savunması alınmamış bir kararın TFF'yi zora sokabileceğini belirterek, ''TFF, bana göre en doğru kararı verdi. Şike iddialarıyla ilgili soruşturmanın acele edilmeden bütün unsurlarıyla birlikte değerlendirilmesi ve hukuka uygun hareket edilmesi gerekiyordu. TFF de bu kararıyla hukuka uygun hareket etmiştir. Hiç kimse hakkında, savunması alınmadan bir hüküm verilemez'' dedi.

TFF'nin de savunma almadan karar vermemeyi uygun gördüğünü kaydeden Cavcav, ''Ben İlhan Cavcav olarak, federasyonun savunma almadan bir karar vermemesini son derece yerinde buluyorum'' ifadesini kullandı.

TFF Yönetim Kurulu, dün yaptığı açıklamada, şike iddialarına yönelik soruşturmada adı geçen şüpheli kişi ve kulüplerle ilgili olarak bu aşamada bir hüküm verilmesinin doğru, adil ve hakkaniyete uygun olmayacağını, kararın, iddianamenin kabulü ve ardından federasyon tarafından savunmaların alınmasının ardından verileceğini duyurmuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor