TFF'nin 6 talimatında değişiklik

Federasyondan yapılan açıklamada, TFF Statüsü'nde 29.06.2011 tarihli TFF Genel Kurulu'nda yapılan değişiklikler uyarınca talimat değişikliğine gidildiği belirtilerek, ''Uyuşmazlık Çözüm Kurulu Talimatı yenilenmiş, ayrıca Tahkim Kurulu Talimatı, Futbolcu T

TFF'nin 6 talimatında değişiklik

Federasyondan yapılan açıklamada, TFF Statüsü'nde 29.06.2011 tarihli TFF Genel Kurulu'nda yapılan değişiklikler uyarınca talimat değişikliğine gidildiği belirtilerek, ''Uyuşmazlık Çözüm Kurulu Talimatı yenilenmiş, ayrıca Tahkim Kurulu Talimatı, Futbolcu Temsilcileri Talimatı, Sağlık Ekiplerinin Yapılanmaları ve İşleyişleri Talimatı, Teknik Adamların Statüsü ve Çalışma Esasları Talimatı, Profesyonel Futbolcuların Statüsü ve Transferleri Talimatı'nda da değişiklikler yapıldı'' denildi.

Yeni statüler, federasyonun resmi internet sitesinde yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Öte yandan, TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig Statüleri de yapılan bazı değişikliklerin ardından, federasyonun resmi internet sitesinde yayımlandı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor