TFF'den sağduyu çağrısı

Federasyondan, ''Centilmenlik dışı davranışlar Türk futboluna zarar vermektedir'' başlığıyla yapılan açıklamada, son günlerde futbol ailesinin sosyal paydaşlarının sorumluluk bilincinden uzak tutum ve davranışlar içinde olduğunun üzülerek gözlemlendiğine

TFF'den sağduyu çağrısı
Federasyondan, ''Centilmenlik dışı davranışlar Türk futboluna zarar vermektedir'' başlığıyla yapılan açıklamada, son günlerde futbol ailesinin sosyal paydaşlarının sorumluluk bilincinden uzak tutum ve davranışlar içinde olduğunun üzülerek gözlemlendiğine vurgu yapıldı.

Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:
''Bilinçli ya da bilinçsizce yapılan bu hatalar ülkemizin bir numaralı spor dalı olan futbolu takip eden milyonlarca gencimize, sporcularımıza ve futbol kamuoyuna iyi örnek teşkil etmemektedir.
Bu vesileyle, futbolun dostluk, kardeşlik ve fair play çerçevesinde profesyonel liglerde mücadele eden tüm kulüplerimizin sorumlularını sağduyulu olmaya davet ediyoruz. Bu sorumluluğun sezon sonuna kadar en üst düzey centilmenlikte devam etmesi en büyük dileğimiz.
Avrupa üçüncülüğü apoletini taşıyan bir ülkenin ve Avrupa'nın en değerli altıncı ligi olan Turkcell Süper Lig'in sınırlarımız dışında da merak ve ilgiyle takip edilmesi, bu sorumluluğu artırmaktadır.''

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler