TFF'den Maaş Açıklaması

Futbol Federasyonu Başkan Vekili Affan Keçeci, 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası elemelerindeki Macaristan galibiyetinin, önemli bir avantaj olduğunu söyledi.Affan Keçeci, Macaristan karşısında 3-0 gibi net bir skor alındığını hatırlatarak, “Bu sonuçla önümü

TFF'den Maaş Açıklaması

Futbol Federasyonu Başkan Vekili Affan Keçeci, 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası elemelerindeki Macaristan galibiyetinin, önemli bir avantaj olduğunu söyledi.

Affan Keçeci, Macaristan karşısında 3-0 gibi net bir skor alındığını hatırlatarak, “Bu sonuçla önümüzdeki diğer maçlar için önemli avantaj elde ettik. Şu an grubumuzda ikinci sıradayız ve Norveç'in bir maç fazlası var. Türkiye, Avrupa Şampiyonası finallerine mutlaka katılacaktır” dedi.

Türk Milli Takımı kadrosunun kalitesine değinen Keçeci, “Biz çok iyi bir takımız ve her geçen gün daha iyi oluyoruz. İnancımızı ilk başta olduğu gibi yine tereddütsüz sürdürüyoruz. Takımımız son derece sevindirici sonuçlar almaya devam edecektir” diye konuştu.

FATİH TERİM'İN MAAŞINA ZAM KONUSU

Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim'in ücretine zam yapılacağıyla ilgili basına yansıyan haberlere de değinen Affan Keçeci, şunları söyledi:
"Bizim sayın hocamızla bir sözleşmemiz var ve bu sözleşmenin şartları karşılıklı olarak yerine getirilmektedir. Bizim Fatih Terim ile aramızda hiçbir zaman para söz konusu olmamıştır, bundan sonra da olmaz. Hayatta paradan önemli konular vardır. Her şey para değil. Sözleşmenin şartları neyse, otomatik olarak yerine getirilmekte. Futbol Federasyonu çok ciddi bir kurumdur. Her türlü konu, hukuk çerçevesinde yürütülür. Kararlar yönetim kurulu tarafından alınır. Bu bakımdan, para ile ilgili herhangi bir konu bugüne kadar söz konusu olmadı ve bundan sonra da olmaz. Ayrıca ben, Fatih Terim'i çok uzun yıllardır tanırım. Kendisinin para pulla alakası olmaz. Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu herkesin hakkını vermiştir, vermeye de devam edecektir."

Emre Belözoğlu'nun, Macaristan'a atılan ilk golün ardından tribüne yaptığı hareketi görmediğini ve bir yorumda bulunamayacağını anlatan Keçeci, milli takıma herkesin destek olması gerektiğini kaydederek, "Bu milli takım sadece Futbol Federasyonu'nun değil, ülkenin milli takımı. Onun için, bu takımın başarılı olması gerekmektedir.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler