TFF'den bir garip E- bilet açıklaması!

Türkiye Futbol Federasyonu, kendilerine İcra Müdürlüğünden bir karar gelmediğini, dolayısıyla e-bilet uygulamasının halihazırda uygulandığı şekliyle kanuna uygun olarak devam ettiğini açıkladı. Türkiye Futbol Federasyonunun internet sitesinden yapılan duy

TFF'den bir garip E- bilet açıklaması!
Türkiye Futbol Federasyonu, kendilerine İcra Müdürlüğünden bir karar gelmediğini, dolayısıyla e-bilet uygulamasının halihazırda uygulandığı şekliyle kanuna uygun olarak devam ettiğini açıkladı.
 
Türkiye Futbol Federasyonunun internet sitesinden yapılan duyuruda, "Ankara 16. Tüketici Mahkemesinin 15 Mayıs 2014 tarihli mahkeme kararında, HMK 393/1 numaralı Kanun hükmü gereğince verilen ihtiyati tedbir kararının icrası için sürenin başladığı an bakımından Anayasa’ya aykırılık olduğu belirtilerek, Anayasa’ya aykırılık iddiasıyla başvuru prosedürünü başlatmakla birlikte, mevcut ve halen yürürlükteki Kanun hükmü gereğince ihtiyati tedbirin uygulanması, tedbirin verildiği tarihten itibaren 1 hafta içerisinde davacı tarafından İcra Müdürlüğünden istenmediği için tedbirin kendiliğinden kalkmış olduğu anlaşılmaktadır. Federasyonumuza henüz İcra Müdürlüğünden ulaşan bir karar yoktur. İcra Müdürlüğünden bir karar geldiği takdirde değerlendirilerek hukuki prosedür işletilecektir. 10 Mayıs 2014 tarihli basın açıklamasında da belirtildiği üzere e-bilet uygulaması halihazırda uygulandığı şekliyle Kanun’a uygun olarak devam etmektedir" denildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor