TFF'den anlaşılamaz karar!

Türkiye Futbol Federasyonu ilginç bir karara imza attı.TFF'nin aldığı karara göre artık profesyonel takımların altyapılarında forma giyen futbolcular okullarının futbol takımında forma giyemeyecek. TFF'nin bu kararı sonrası en büyük darbeyi yiyecek olanla

TFF'den anlaşılamaz karar!

Türkiye Futbol Federasyonu ilginç bir karara imza attı.TFF'nin aldığı karara göre artık profesyonel takımların altyapılarında forma giyen futbolcular okullarının futbol takımında forma giyemeyecek.

TFF'nin bu kararı sonrası en büyük darbeyi yiyecek olanların başında ise Türkiye ve Dünya şampiyonluğu kazanan Trabzon Erdoğdu Lisesi olacak. Lisenin futbol takımında forma giyen hemen hemen bir çok ööğrenci aynı zamanda 1461 Trabzon ve Trabzonspor'un alt yaş kategorilerinde de forma giyiyor. 

Bu anlaşılamaz karar üzerine Okul Sporları Federasyonu'nun hemen harekete geçtiği öğrenildi. Ayhan Pala başkanlığındaki federasyonun TFF'nin kararına tepki gösterdiği ve durumu mahkemeye taşıyacağı bildirildi.

20151007060511.jpgokul-sporlari-2.jpgokul-sporlari.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler