TFF’de Trabzonspor şoku

Türkiye Futbol Federasyonu seçimleri bugün yapılırken yankıları Trabzonspor cephesinden halen daha devam ediyor. Mehmet Ali Aydınlar Başkanlığında yapılan listeye Trabzonspor oldukça tepkili.Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, Türkiye Futbol Federasyo

TFF’de Trabzonspor şoku

Türkiye Futbol Federasyonu seçimleri bugün yapılırken yankıları Trabzonspor cephesinden halen daha devam ediyor. Mehmet Ali Aydınlar Başkanlığında yapılan listeye Trabzonspor oldukça tepkili.

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, Türkiye Futbol Federasyonu’na 3 isim önermiş ve önerdiği bu 3 isimden ikisinin mutlak yönetimde olmasını istemişti.

Başkan Şener haber61.net’e yaptığı açıklamada Türkiye Futbol Federasyonu’na Önder Karaduman, Metin Atasoy ve Mustafa Beyazlı isimlerini önerdiğini belirterek “Önerim bu üç isimden ikisinin yönetimde yer almasıydı ama gelinen noktada bu üç isimden hiç biri yönetimde yok” dedi.

Trabzonspor’dan Trabzonspor’un önerdiği üç isimden hiç birinin yer almamasını tepki ile karşılayan Başkan Şener “Önerdiğimiz isimlerden Önder Karaduman son anda listeden çıktı. Listeden çıkacağı ile ilgili bize bir bilgi vermedi. Mustafa Beyazlı ve Metin Atasoy Trabzonspor Başkanı Sadri Şener onay vereceği taktire listede olacaklarını beyan ettiler bu adamlıktır, biz zaten öner Karaduman, Metin Atasoy ve Mustafa Beyazlı isimlerini önererek bu üç isimden ikisi listeye girmeli demiştik ama olmadı ve bizim hiç bir bilgimiz olmadan Erdal Atalay listede yer aldı” dedi.

Şenerden Atalay’a “İstifa et”

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener Türkiye Futbol Federasyonu Seçimlerinde Trabzoonspor’un isteklerinin göz ardı edildiğini ve kendilerinin hiçbir önerisi olmadan seçilen Erdal Atalay’a istifa et çağrısında bulundu.

Başkan Şener haber61.net’e yaptığı açıklama da, “Erdal Bey bizim önerimiz olmasan TFF listesinde yer almıştır. Erdal Atalay istifa etmelidir. Bunu kendisinede söyledim ve bu şartlarda Trabzonspor’u TFF’de temsil etmen mümkün değil istifa et dedim.

Kendiside bana istifa etmeyeceğini TFF’de Trabzonspor’u değil Trabzon’u temsil ettiğini söyledi. Dolayısıyla bana göre TFF’de Trabzonspor’un temsilcisi yok" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor