TFF'de istifa!

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Edip Eren görevinden istifa etti.Yıldırım Demirören'in başkanlığındaki TFF Yönetim Kurulu ikinci firesini verdi. Ufuk Özerten'in ardından Yönetim Kurulu üyesi Edip Eren de istifa etti. Edip Eren'in istifası

TFF'de istifa!

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Edip Eren görevinden istifa etti.

Yıldırım Demirören'in başkanlığındaki TFF Yönetim Kurulu ikinci firesini verdi. Ufuk Özerten'in ardından Yönetim Kurulu üyesi Edip Eren de istifa etti. Edip Eren'in istifası daha önce de gündeme gelmişti.

TFF, 10 Mart 2013'teki açıklamasında, "Bugün bazı basın-yayın organlarında, Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim ve İcra Kurulu Üyesi Edip Eren'in istifa ettiğine ilişkin iddialara yer verilmiştir. Bu iddia, gerçekleri yansıtmamaktadır. Sayın Edip Eren'in, yönetim ve icra kurulu üyeliği devam etmektedir" ifadeleri yer almıştı.

Basına konuşan Eren, istifanın nedenlerini açıklamazken gerekçelerini Başkan Yıldırım Demirören'e anlattığını söyledi.

EDİP EREN: BEN İYİ HİZMET ETTİĞİME İNANIYORUM

Edip Eren; "Ben iyi çalıştığıma, iyi hizmet ettiğime inanıyorum. Bazı olaylar vardı. Başkan Yıldırım Demirören ile beraber yola çıktım. Şimdi nedenlerini açıklamak bana yakışmaz. Bazı rahatsızlıklar vardı. Bunları Başkan'a açıklayarak istifamı sundum. Sanırım Başkanımız Yıldırım Demirören gereğini yapacaktır" dedi.

İstifasının Passolig Kart ile ilgili olup olmadığı konusuna ise Eren, "Kesinlikle öyle bir şey yok" cevabını verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler