TFF'de Genel Kurul zamanı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı 21 Temmuz Pazartesi günü Ankara'da yapılacak.Ankara Marriott Oteli'nde gerçekleş tirilecek mali kongre saat 11.00'de başlayacak.Federasyon statüsünün 27. maddesi hükmü gereğince, 1 Hazira

TFF'de Genel Kurul zamanı
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı 21 Temmuz Pazartesi günü Ankara'da yapılacak.
Ankara Marriott Oteli'nde gerçekleş tirilecek mali kongre saat 11.00'de başlayacak.
Federasyon statüsünün 27. maddesi hükmü gereğince, 1 Haziran 2013-31 Mayıs 2014 dönemiyle ilgili gündem maddelerinin görüşüleceği mali kongrenin ilk gününde çoğunluğun sağlanamaması halinde ikinci toplantı 22 Temmuz'da, ikinci toplantıda da çoğunluk oluşmaması durumunda üçüncü toplantı, çoğunluk aranmaksızın 29 Temmuz'da aynı yer ve saatte gerçekleştirilecek.
 
TFF Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı'nın gündem maddeleri arasında, TFF Başkanı ve Yönetim Kurulu ile Denetleme Kurulu'nun 1 Haziran 2013-31 Mayıs 2014 dönemiyle ilgili hesap ve faaliyetlerinden ötürü ayrı ayrı ibrası, 1 Haziran 2014-31 Mayıs 2015 dönemine ait bütçe tasarısı ile talimatı ve bütçe uygulama esaslarının görüşülmesi ve kabulü veya reddi hakkında oylama yapılması bulunuyor. Gündemde ayrıca, gerektiğinde bütçe tadilleri yapmak için yönetim kuruluna yetki verilmesi, yönetim kuruluna taşınmaz alımı ve satımı, ayni haklar tesisi için yetki verilmesi hususunun karara bağlanması ve üyelik aidatının belirlenmesi de yer alıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler