TFF'de başkanlık yarışı kızışıyor

TFF seçimlerine sayılı günler kala adaylığını açıklayan Haluk Ulusoy ve Duygun Yarsuvat'ın seçime ortak bir listeyle girebilecekleri iddia edildi.Eurosport'un haberine göre; Galatasaray'ı görev yaptığı kısa süre içerisinde şampiyonluğa taşıyan ve futbol k

TFF'de başkanlık yarışı kızışıyor

TFF seçimlerine sayılı günler kala adaylığını açıklayan Haluk Ulusoy ve Duygun Yarsuvat'ın seçime ortak bir listeyle girebilecekleri iddia edildi.

Eurosport'un haberine göre; Galatasaray'ı görev yaptığı kısa süre içerisinde şampiyonluğa taşıyan ve futbol kamuoyuna verdiği pozitif mesajlarla taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanan Yarsuvat ile geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamayla ve Dünya Üçüncüsü Başkan apoletiyle Türk futbolunun yönetimine talip olan Haluk Ulusoy'un ortak bir listeyse seçime girebileceği iddiaları her geçen gün yükseliyor.

Mevcut başkan Yıldırım Demirören'e karşı güçlerini birleşerek seçime girmeye hazırlanan ikilinin arasındak ilk temasların olumlu geçtiği öğrenilirken, önümüzdeki günlerde bu konudaki somut adımların atılması bekleniyor.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor