TFF yeni başkanını seçiyor!

TFF'nin yeni başkanının seçileceği tarih belli oldu.

TFF yeni başkanını seçiyor!

Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) olağan seçimli genel kurul tarihi resmen açıklandı. 

TFF'nin yeni başkanının belli olacağı olağan seçimli genel kurul tarihi belli oldu. Buna göre ilk toplantı 1 Haziran Cumartesi günü 11:00'de, çoğunluğun sağlanamaması halinde ikinci toplantı, 2 Haziran Pazar günü saat 11:00'de, ikinci toplantıda da çoğunluk sağlanamadığı takdirde üçüncü toplantı, çoğunluk aranmaksızın 9 Haziran Pazar tarihinde aynı saatte Ankara'da yapılacak.

Konuyla ilgili TFF'den yapılan açıklama ve toplantının gündem maddeleri şu şekilde: 
"Türkiye Futbol Federasyonu Statüsü'nün 27. maddesi hükmü gereğince 01.06.2018-31.05.2019 dönemi ile ilgili olarak Olağan Seçimli Genel Kurulu'nun aşağıdaki gündem maddeleri ile toplantıya çağrılmasına, toplantı çağrı kararının ulusal günlük 1 gazete ile TFF internet sitesinden ilanına, toplantı gündeminin aşağıdaki şekilde belirlenmesine, toplantının 01.06.2019 günü saat 11:00'de, çoğunluğun sağlanamaması halinde ikinci toplantının, 02.06.2019 günü saat 11:00'de, ikinci toplantıda da çoğunluk sağlanamadığı takdirde üçüncü toplantının, çoğunluk aranmaksızın 09.06.2019 tarihinde aynı saatte Ankara JW Marriott Oteli salonlarında yapılmasına, Genel Kurul işlemlerinin Kanun ve Statü hükümlerine uygun olarak ikmaline Türkiye Futbol Federasyonu'nun 17.04.2019 tarih ve 114 sayılı toplantısında oybirliği ile karar verilmiştir." 

Delegelerin toplantıya katılmaları önemle ilan olunur. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor