"TFF Trabzonspor'un argümanlarını verdi!"

UEFA’nın Fenerbahçe’nin şikayeti üzerine Trabzonspor’a soruşturma başlatmasının ardından önce Trabzonspor resmi sitesinden gerekli açıklamalar yapılırken hukuk kurulu üyeleri de görüşlerini açıkladı. Yorumlarda TFF'nin Fenerbahçe'ye yardım ettiği görüşü o

"TFF Trabzonspor'un argümanlarını verdi!"

UEFA’nın Fenerbahçe’nin şikayeti üzerine Trabzonspor’a soruşturma başlatmasının ardından önce Trabzonspor resmi sitesinden gerekli açıklamalar yapılırken hukuk kurulu üyeleri de görüşlerini açıkladı. Yorumlarda TFF'nin Fenerbahçe'ye yardım ettiği görüşü oldukça dikkat çekti.

Hukuk Kurulu Üyesi Atilla Dilaver soruşturma için bir endişe duymadığını belirttiği yorumlarında şu ifadeleri kullandı;  TFF bizim argümanlarımızı Fenerbahçe’ye vererek bu soruşturmaya neden olmuştur. Bizi dün şikayetle suçlayanlar bugün ne diyecek? Soruşturmanın ciddiyetini şuradan anlayabilirsiniz; tebligat az önce yapıldı ve 17 Temmuz’da karara bağlanacak. Oysa Fenerbahçe ve TFF’ye 20 günlük savunma hazırlama süresi verilmişti ve TFF 2 Temmuz’a kadar süre uzatımı almıştı. Dert ettiğimiz; HSYK müracaatı ve mahkemeye itiraz için çalışırken bir de UEFA’ya savunma yollamak zorunda kalmamız, uykusuz kalacağımızdır. Soruşturma ile ilgili hiçbir endişemiz yoktur.”

Bir diğer hukuk kurulu üyesi Nusret Yılmaz ise yaptığı yorumda “Boğazına kadar girdiği şike gayyasında dibe çökerken başkasını da beraberinde götürme çabaları. Son, lakin beyhude çırpınışlar.” İfadelerini kullandı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor