TFF Terim'in ücretini çekti

Bosna Hersek maçından bir gün önce Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener ve yöneticiler kamp yapılan otelde Ay-yıldızlı ekibin teknik direktörü Fatih Terim ile biraraya gelerek, sözleşme konusunu görüşmüştü. Özgener, Fatih Terim'e 'sözleşmesini yenile

TFF Terim'in ücretini çekti
Bosna Hersek maçından bir gün önce Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener ve yöneticiler kamp yapılan otelde Ay-yıldızlı ekibin teknik direktörü Fatih Terim ile biraraya gelerek, sözleşme konusunu görüşmüştü.

Özgener, Fatih Terim'e 'sözleşmesini yenilemek istediklerini' vurgulayarak “Son dönemlerde medyada, hakkında çok çeşitli transfer söylentileri yer alıyor.

Biliyoruz sen bize söz verdin ve sonuna kadar da sözünün arkasında duracaksın. Biz de senin gibi sözümüzün arkasında duruyoruz. Yaşanan olaylar nedeniyle hem sen, hem de Milli Takımımız sıkıntı yaşıyor.

LİDERLİĞİ ANLATTI

Estonya maçını oynayıp, Türkiye'ye dönelim. Perşembe günü federasyonda biraraya gelerek, senin yeni sözleşmeni karşılıklı olarak imzalayalım. Böylece söylentilerin de arkası kesilmiş olur. Sakın medyada çıkan söylentilere kulak asma. Biz seni hiçbir zaman için gözden çıkarmış değiliz. Merhum Başkanımız Hasan Doğan'ın da söz vermiş olduğu gibi seninle yolumuza devam edeceğiz” demişti.

Kendisine aylık 135 bin YTL ödenen Fatih Terim'in yıllık alacağı rakamın 3 milyon YTL'ye yükseltilmesi planlanıyor.

Bu rakam daha önce 3.5 milyon YTL olarak belirlenmişti, ama küresel kriz nedeniyle yüzde 15'lik kesintiye gidilecek. Şu an için federasyonla 2010'a kadar anlaşması bulunan Terim'in resmi sözleşmesi 2012 yılına kadar uzatılacak.

Bu arada Fatih Terim, UEFA'nın sitesindeki röportajında “İyi bir lider, bazen konuşmasına gerek kalmadan, bakışları ve davranışlarıyla bile oyuncuyu motive edendir” dedi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor