TFF Temsilcilerde dağılım yaptı!

TFF'den yapılan açıklamada, yönetim kurulunun 1 Temmuz tarihli kararı ile atanan Temsilciler Kurulu'nun, Kemal Dinçer başkanlığında toplanarak, kendi içerisinde görev bölümünü gerçekleştirdiği bildirildi. Yapılan açıklamada, kurulun başkan vekilliğine Dr.

TFF Temsilcilerde dağılım yaptı!

TFF'den yapılan açıklamada, yönetim kurulunun 1 Temmuz tarihli kararı ile atanan Temsilciler Kurulu'nun, Kemal Dinçer başkanlığında toplanarak, kendi içerisinde görev bölümünü gerçekleştirdiği bildirildi.
 
Yapılan açıklamada, kurulun başkan vekilliğine Dr. Fatih Tanfer'in, raportörlüğe de Altan Kutucu'nun getirildiği kaydedildi.
 
Bu arada, Temsilciler Kurulu teşkilatlanma, çalışma prensipleri ve görevleri ile ilgili talimat kapsamında kurul ve komisyonlar da oluşturuldu. Buna göre, icra kurulunda başkan Kemal Dinçer, başkan vekili Dr. Fatih Tanfer ve raportör Altan Kutucu yer alırken, temsilci eğitim ve değerlendirme alt komisyonunda Altan Kutucu, Hasan Üsküplü ve Musa Soykarcı bulundu.

Temsilci iletişim alt komisyonu ise Dr. Fatih Tanfer, Şener Aydın ve Kenan Alan'dan oluşturuldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor