TFF tatile mi girdi?

Spor Toto Süper Lig, 1 hafta sonra tatile girmeye hazırlanırken Türkiye Futbol Federasyonu son maçı beklemeden bavullarını topladı bile...Trabzonspor hafta içi "Sivasspor'un Fenerbahçe'ye 800 yerine 7400 bilet verdiğini belirterek" TFF'ye yazılı şikayette

TFF tatile mi girdi?

Spor Toto Süper Lig, 1 hafta sonra tatile girmeye hazırlanırken Türkiye Futbol Federasyonu son maçı beklemeden bavullarını topladı bile...

Trabzonspor hafta içi "Sivasspor'un Fenerbahçe'ye 800 yerine 7400 bilet verdiğini belirterek" TFF'ye yazılı şikayette bulundu... Ancak 3 gün geçmesine rağmen Trabzonspor yönetimine ne olumlu ne olumsuz bir cevap verilmedi.. Bunun üzerine Trabzonspor isyan bayrağını çekti..

 

MAĞDURUM DA MAĞDURUM!

Trabzonspor cephesinde bu gelişmeler yaşanırken G.Saray de TFF mağduru oldu.. Galatasaray, taraftarlarının G.Birliği deplasmanında da kötü tezahüratta bulundukları gerekçesiyle PFDK'ya sevk edildi. Eylem 4. kez gerçekleştiği gerekçesiyle Galatasaray'a saha kapama cezası verilmesi durumunda kulübün karara itiraz etmeye zamanı kalmamış olacak. Bu nedenle G.Saray hala biletleri satışa çıkaramadı.

 

BAŞKAN İZMİR'E GiTTi!

Arena'da biletlerin satışa çıkıp çıkmayacağı merakla beklenirken Başkan Mahmut Özgener memleketi İzmir'e giderken 2. başkan Lütfi Arıboğan da Porto-Braga maçı için Dublin'e uçtu. Hukuk İşlerinden Sorumlu yönetici Yunus Egemenoğlu da yurt dışında olunca TFF, bomboş kaldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler