TFF Tam Saha'yı kapattı!

Göreve geldiği ilk günden bu yana Türkiye Futbol Federasyonu'nda ciddi sıkıntılar ile boğuşan Mehmet Ali Aydınlar yönetimi radikal bir kararın altına imza atarak 7 yıldır yayın hayatını sürdüren Tam Saha Dergisi'ni kapattı.Türkiye Futbol Federasyonu'nda g

TFF Tam Saha'yı kapattı!

Göreve geldiği ilk günden bu yana Türkiye Futbol Federasyonu'nda ciddi sıkıntılar ile boğuşan Mehmet Ali Aydınlar yönetimi radikal bir kararın altına imza atarak 7 yıldır yayın hayatını sürdüren Tam Saha Dergisi'ni kapattı.

Türkiye Futbol Federasyonu'nda göreve geldikten sonra büyük sıkıntılar ile boğuşan Mehmet Ali Aydınlar yönetimi, futbol federasyonunda devrim niteliğinde bir kararın altına imza attı.

Özellikle personel fazlalığı ve giderler konusunda ciddi sıkıntılar yaşayan Mehmet Ali Aydınlar, Türkiye Futbol Federasyonu bünyesinde 7 yıldır yayın hayatını sürdüren Tam Saha Dergisi'ni kapattı.

Tam Saha Dergisi'nin kapatılması gerekçesi olarak Türkiye Futbol Federasyonu'nun uygulamaya aldığı 'tasarruf' politikası gösterildi. Haftaiçerisinde yaşanan bu olaya bazı TFF yöneticilerin "Dergi hiç değilse PDF olarak yayınlansın, derginin bir anda yayın hayatını bitimeyelim" demesine üzerine kararını gözden geçiren Mehmet Ali Aydınlar, bu talebe geçici olarak onay verdi.

Mehmet Ali Aydınlar'ın bu onayından sonra Tam Saha Dergisi'nin Ağustos 2011 sayısının da bu nedenle basılmadığı ortaya çıktı. Milyon dolarlık bütçelere sahip olan Türkiye Futbol Federasyonu, Tam Saha Dergisi'nin yayın hayatına son vererek 16 bib TL'lik bir tasarruf elde etmiş oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor