TFF soruşturmayı beklemeyecek!

Şike soruşturmasıyla ilgili bilgi almak için adliyeye gelen Federasyon Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, karar vermek için soruşturmanın bitmesini beklemeyeceklerini söyledi.Türkiye Futbol Feredasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Ali Aydınlar ve TFF Başkanvekilleri Lu

TFF soruşturmayı beklemeyecek!

Şike soruşturmasıyla ilgili bilgi almak için adliyeye gelen Federasyon Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, karar vermek için soruşturmanın bitmesini beklemeyeceklerini söyledi.

Türkiye Futbol Feredasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Ali Aydınlar ve TFF Başkanvekilleri Lutfi Arıboğan ve Göksel Gümüşdağ ile Yönetim Kurulu Üyesi Yunus Egemenoğlu, Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesine gelerek savcılık katına çıktı.

TFF Başkanı Aydınlar soruşturmayı yürüten Cumhuriyet savcısı Mehmet Berk ile görüştü.

Savcı Mehmet Berk ile yaklaşık 45 dakika görüşen Mehmet Ali Aydınlar, adliye çıkışında basın mensuplarına kısa bir açıklama yaptı.

Aydınlar, ''Savcı beyle görüştük. Soruşturma hakkında bilgi aldık. Birlikte takip edeceğiz. Şu anda söyleyeceğimiz başka bir şey yok'' dedi.

Basın mensuplarının, ''15 Temmuz'a kadar UEFA'ya Şampiyonlar ligi ön elemelerinde oynayacak takımın isminin bildirilmesi gerekiyor. 15 Temmuz'a kadar bir karar verecek misiniz?'' şeklindeki sorusuna Aydınlar, ''Zamanın farkındayız. Zaman darlığı var. Bu süreyi iyi değerlendireceğiz. Bu takvime uyacağız diyebilirim'' yanıtını verdi.

Savcılıktan herhangi bir belge almadıklarını belirten Aydınlar, 15 Temmuz'a kadar mümkünse karar çıkacağını ifade etti.

''TFF'nin tutumu nasıl olacak. Soruşturma bitmeden bir karar verilecek mi?'' sorusunu da Aydınlar, ''Soruşturmanın bitmesi çok uzun sürebilir. Dolayısıyla biz delillere göre hareket etmek zorundayız. Ama şu anda bu kadar konuşalım. Daha sonra yine konuşuruz'' şeklinde cevapladı.

Aydınlar, adliyeden ayrıldıktan sonra Vatan Caddesi'ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne gitti.

Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın'ı ziyaret eden Aydınlar, soruşturmayla ilgili bilgi aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor