TFF Soma’da futbol okulu açacak

Yaşanan maden faciasının ardından Soma’da bir futbol okulu kurulması için çalışmalar başlatan Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), ilk büyük adımı bugün atacak. Son iki aydır planlaması için çalışılan ve arazisi kararlaştırılan futbol okulu için yer tahsisi

TFF Soma’da futbol okulu açacak
Yaşanan maden faciasının ardından Soma’da bir futbol okulu kurulması için çalışmalar başlatan Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), ilk büyük adımı bugün atacak.
 
Son iki aydır planlaması için çalışılan ve arazisi kararlaştırılan futbol okulu için yer tahsisi töreni bugün yapılacak. Soma’da kurulacak TFF Futbol Okulu Türkiye’de bir ilk olma özelliğini taşıyacak.
 
Soma’da maden faciasından etkilenen ailelerin ağırlanacağı yemek sırasında düzenlenecek törenle, TFF Başkanı Yıldırım Demirören, Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, Soma Kaymakamı Mehmet Bahattin Atçı, Soma Belediye Başkanı Hasan Ergene, Soma İlçe Gençlik Spor Müdiresi Dilek Kuruçay, Ege Linyit İşletme Müdürü Hakkı Duran futbol okuluna arsa tahsisi için hazırlanan protokolü imzalayacaklar.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor