TFF şikecilerin arkasında!

Türk futbolunun bataklığa sürüklenmesindeki ana sebeplerden olan Yıldırım Demirören başkanlığındaki Türkiye Futbol Federasyonu yine şikecilere sahip çıktı.UEFA Tahkim Kurulu, şikeden dolayı Eskişehirspor ve Sivasspor’u önümüzdeki sezon Avrupa kupalarına k

TFF şikecilerin arkasında!

Türk futbolunun bataklığa sürüklenmesindeki ana sebeplerden olan Yıldırım Demirören başkanlığındaki Türkiye Futbol Federasyonu yine şikecilere sahip çıktı.

UEFA Tahkim Kurulu, şikeden dolayı Eskişehirspor ve Sivasspor’u önümüzdeki sezon Avrupa kupalarına katılmaktan men etmesinin ardından TFF Basın Sözcüsü Mete Düren kulüplerin suçsuz olduğunu belirterek açıkça şikeci kulüplere destek olacaklarını söyledi.

Bugüne kadar  Fenerbahçe'nin avukatlığını yapan Türkiye Futbol Federasyonu'nun Basın Sözcüsü Mete Düren şikeci kulüplerin yanında olduklarını şu ifadelerle dile getirdi;

“Tüm kulüplerimizin olduğu gibi bu iki kulübümüzün de arkasındayız. Talep edildiği zaman gereken her türlü hukuki desteği vermeye hazırız. Hiçbir kulübümüzün suçlu olduğu kanaatinde değiliz. Kararın düzeltilmesi için hâlâ bir imkân var (Eskişehirspor ve Sivasspor’un Avrupa’dan men kararını CAS’a taşıyarak iptal ettirme ihtimali). Bu kulüplerin söz konusu haklarını kullandıktan sonra temennimiz bu işin tekrar geri dönmesidir” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor