TFF şike için harekete geçti!

Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig'deki şike iddiaları üzerine harekete geçtiği öğrenildi. 3 Temmuz sürecinde şikeyi aklamaya çalışan ve Fenerbahçe'nin ceza almaması için elinden geleni ardına koymayan TFF'nin bu hareketi çifte standartın bir göstergesi ol

TFF şike için harekete geçti!
Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig'deki şike iddiaları üzerine harekete geçtiği öğrenildi. 3 Temmuz sürecinde şikeyi aklamaya çalışan ve Fenerbahçe'nin ceza almaması için elinden geleni ardına koymayan TFF'nin bu hareketi çifte standartın bir göstergesi oldu.
 
Beykoz-Riva’da toplanan TFF Yönetim Kurulu Halide Edip Adıvarspor kulübünün başvurusu üzerine, 12 Nisan 2015 tarihinde oynanan Çine Madranspor-Halide Edip Adıvarspor Spor Toto 3. Lig müsabakası öncesi bir futbolcusunun aranarak, müsabaka sonucunu etkilemeye yönelik eylemlerde bulunulduğu iddialarının incelenmesi için dosyayı Etik Kurulu’na sevk etti.
 
Yönetim Kurulu ayrıca şikayetin 6222 Sayılı Kanun çerçevesinde soruşturulması için Cumhuriyet Başsavcılığı’na başvurulmasını kararlaştırdı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor