TFF sezon sonuna bırakamaz!

Futbol Gündemi programına konuk olan Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, şike soruşturmasında bir an evvel karar alınması gerektiğini ifade etti.Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, Lig TV'de yayınlanan Futbol Gündemi programında önemli açıklamalarda bul

TFF sezon sonuna bırakamaz!

Futbol Gündemi programına konuk olan Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, şike soruşturmasında bir an evvel karar alınması gerektiğini ifade etti.

Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, Lig TV'de yayınlanan Futbol Gündemi programında önemli açıklamalarda bulundu. Yıldırım Demirören, TFF'nin şike soruşturmasında kararın sezon sonuna bırakmaması gerektiğini; aksi takdirde baskıyı kaldıramayacağını dile getirdi.

Demirören; "Taraftarların sahaya attığı atkılar yüzünden disiplin kuruluna sevkedildik. Ancak o hareket bizim gözlerimizi doldurdu. Çok güzel bir hareketti. Bizim kanunla ilgili değişiklik yapmak istememizin nedeni kişilerle alakalı değil.

Ancak 18 yıl gibi bir ceza çok fazla. Bir an evvel o maddelerin değişikliği yapılmalı. Bizim talebimiz şike yapanın çıkması değil. Federasyonun karar verme süreci bence geldi ve geçiyor. TFF kararını sezon sonuna bırakırsa kimse bu baskıya dayanamaz" dedi.

"Kaos öncesi sessizlik var' diyorsam, hissettiğim için diyorum. İddianame ile ilgili kısıtlama kalkarsa, ortaya çıkan somut deliler için bunu dile getirdim. TFF, Mayıs sonuna kadar açıklayacağım diyor.

Takımlar o arada bu baskıyla nasıl oynar. Şike soruşturması kapsamındaki takımlarla oynamak istemeyebilir, diğer kulüpler. İddianamede geçen takımlardan biri şampiyon olursa TFF ne karar verecek? Şikesi ispatlanırsa TFF ne yapacak? Şampiyonluk tescil edilemeyecek ve yeni bir kaos baş gösterecek" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor