TFF, Şenes Erzik'in Yerine Servet Yardımcı'yı Önerdi

UEFA, yaptığı açıklama ile 24 Mart 2015 tarihinde düzenlenecek genel kurul öncesinde görevi bırakacak yöneticilerin yerine aday olan isimleri açıkladı.1982 yılında UEFA'da başlayan 32 yıllık serüvenini sonlandıracak olacağı kesinleşen Şenes Erzik'in yerin

TFF, Şenes Erzik'in Yerine Servet Yardımcı'yı Önerdi

UEFA, yaptığı açıklama ile 24 Mart 2015 tarihinde düzenlenecek genel kurul öncesinde görevi bırakacak yöneticilerin yerine aday olan isimleri açıkladı.

1982 yılında UEFA'da başlayan 32 yıllık serüvenini sonlandıracak olacağı kesinleşen Şenes Erzik'in yerine, TFF'nin gösterdiği aday da belli oldu. TFF yönetimi, UEFA'ya, şu anda Birinci Başkanvekilliği görevini yürüten Servet Yardımcı'yı teklif etti. Mart ayında Viyana'da düzenlenecek genel kurulda seçilen yönetim, 2015-2019 arasında 4 yıl süre ile görev yapacak.

Öte yandan mevcut başkan Michael Platini, başvurunun son günü olan 24 Aralık gününe kadar başka bir başvuru olmadığından, tek aday olarak seçimlere giriyor.

İŞTE UEFA'DAN AYRILAN VE ADAY OLAN İSİMLER...

Görev süresi dolan 7 isim: Şenes Erzik (Türkiye), Angel Maria Villar Llona (İspanya), Grigoriy Surkis (Ukrayna), Mircea Sandu (Romanya), Peter Gilliéron (İsviçre), Borislav Mihaylov (Bulgaristan) ve Sergey Fursenko (Rusya).

Yönetime aday olan 12 isim: Sandor Csanyi (Macaristan), Fernando Gomes (Portekiz), Yngve Hallen (Norveç), Trefor Lloyd Hughes (Galler), Campbell Ogilvie (Scotland), Davor Suker (Croatia), Angel María Villar Llona (İspanya), Grigoriy Surkis (Ukrayna), Peter Gilliéron (İsviçre), Borislav Mihaylov (Bulgaristan), Geir Thorsteinsson (İzlanda) ve Servet Yardımcı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor