TFF seçimine Trabzon rötarı!

Çünkü dün ayrıca FIFA'ya şikâyette bulunan Trabzonspor'un A.Gücülü oyuncu Kağan Söylemezgiller'e gelen telefon mesajıyla ilgili yaptığı şikâyet ve TFF'nin açacağı soruşturma, olağan genel kurulun temmuza kaymasına yol açabilecek.Son günlerde kamuoyunu bir

TFF seçimine Trabzon rötarı!

Çünkü dün ayrıca FIFA'ya şikâyette bulunan Trabzonspor'un A.Gücülü oyuncu Kağan Söylemezgiller'e gelen telefon mesajıyla ilgili yaptığı şikâyet ve TFF'nin açacağı soruşturma, olağan genel kurulun temmuza kaymasına yol açabilecek.

Son günlerde kamuoyunu bir hayli meşgul eden mesaj olayının akabinde konuyu mahkemeye taşıyan Trabzonspor Kulübü'nün aldığı karar, haziran sonunda yapılması planlanan Futbol Federasyonu seçimlerinin tarihinin netleşmemesine sebep oldu.

24 Haziran 2011 tarihinde gerçekleştirilmesi gereken toplantı, Bordo-Mavililerin ligin tescil edilmemesi yönündeki itirazından dolayı temmuza sarkabilir. A Milli Futbol Takımı'mızın Belçika ile bugün oynayacağı maç sonrasında Federasyon'un soruşturma açacağını duyurması, zaman diliminin daha da uzamasını beraberinde getirdi.

Soruşturmanın başlatılması ve tamamlanmasının ardından TFF Hukuk Kurulu, dosyayı karara bağlayacak. Olayda adı geçen herkes tek tek dinlenecek ve ifadeleri alınacak. Hukuk Kurulu'nun ardından itiraz gelişmeleri yaşanacak. Bu arada Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu devreye girecek. Tahkim'in dosyayı netleştirmesiyle TFF Yönetim Kurulu toplanıp genel kurula gidebilecek.

Lakin genel kurul kararı 15 gün önce TFF resmi internet sitesi ve bir gazetede yayımlanmak zorunda. Futbol Federasyonu, tüm bu süreci beklemeden de genel kurul tarihini açıklayabilir. Fakat bu şaibe söylentileri yüzünden Federas-yon'un mevcut yönetiminin prosedürü eksiksiz tamamlamak istediği öğrenildi.

Emre Belözoğlu ile Emenike FIFA'lık oldu

Trabzonspor, Fenerbahçe-A.Gücü maçı öncesi başkentli oyuncu Kağan Söylemezgiller'e gönderilen mesaj ve Emenike'nin transferi hakkında FIFA'ya şikâyette bulundu. Kulüpten yapılan açıklamada, "Sadri Şener imzasıyla Sepp Blatter'e hitaben gönderilen dilekçede, söz konusu olayın Türk futbolu açısından büyük önem taşıdığına dikkat çekildi." denildi.

Öte yandan AK Parti Trabzon Milletvekili Kemalettin Göktaş, Kağan Söylemezgiller'e gönderilen mesajlar, Emre Belözoğlu ve Ekrem Okumuş hakkında 'şike' iddiasıyla Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor