TFF resmen açıkladı! Deplasman golü kuralı kaldırıldı

Alt liglerdeki play-off'larda ve Ziraat Türkiye Kupası'nda deplasman golü kuralı kaldırıldı

TFF resmen açıkladı! Deplasman golü kuralı kaldırıldı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir, yaptığı açıklama ile alt liglerdeki play-off maçları ile Ziraat Türkiye Kupası'ndaki çeyrek ve yarı final karşılaşmalarında deplasman golü kuralının kaldırıldığını duyurdu.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir, yaptığı açıklama ile alt liglerdeki play-off ve Ziraat Türkiye Kupası'nda deplasman golü kuralının kaldırıldığını duyurdu.

Özdemir konuyla ilgili, "UEFA, deplasman golü kuralını kaldırdı. Türkiye Kupası'nın çeyrek finali sonrasını rövanşlı yapacağız. Bu maçlar ve alt liglerin play-off'ları için biz de o kuralı getirdik. UEFA'nın kurallarına uyum sağlamamız gerekiyor. TFF 1.Lig play-off'larında ve Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final, yarı final karşılaşmalarında deplasman golü kuralı kaldırıldı" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler