TFF Protesto Ediliyor

Galatasaray taraftar Grubu UltraAslan bugün Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) yi protesto yürüyüşü düzenleyecek.Saat 15:00'da Ayazağa Metro İstasyonu'ndaki buluşmanın ardından TFF'nin istinye'deki binasına yürüyecek olan taraftar grubu burada Futbol Federa

TFF Protesto Ediliyor

Galatasaray taraftar Grubu UltraAslan bugün Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) yi protesto yürüyüşü düzenleyecek.

Saat 15:00'da Ayazağa Metro İstasyonu'ndaki buluşmanın ardından TFF'nin istinye'deki binasına yürüyecek olan taraftar grubu burada Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören'i istifaya davet edecek.Galatasaraylı taraftarlara Trabzonsporluların da destek vereceği iddia ediliyor.

Trabzonspor cephesinde konuşulan ise Trabzonspor'un İstanbul'da düzenleyeceği büyük protesto yürüyüşünün akıbetinin ne olduğu.

Bilindiği üzere Trabzonspor taraftarları bir süre önce İstanbul'da büyük bir protesto yürüyüşü tertip edeceği gündeme gelmiş ve Bordo Mavili camia İstanbul'da bir toplantı gerçekleştirmişti. Trabzonspor Başkanı İbrahm Hacıosmanoğlu'da bu yürüyüşe destek açıklamalarında bulunmuştu.

ENGİN KARA'DAN SERT MESAJ

Trabzonspor'da İbrahim Hacıosmanoğlu ile yaşadığı anlaşmazlıkların ardından görevlerinden istifa eden Trabzonspor Yönetim Kurulu üyesi Engin Kara görevlerini bırakmış olmasına karşın hala devam eden Yönetim Kurulu üyeliği sıfatıyla Kulüp Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'na sert eleştiriler getirmeye devam ediyor.

Sosyal Medyadaki kendine ait hesabından Galatasaraylıların Türkiye Futbol Federasyonunu protesto yürüyüşünü "Helal Olsun Galatasaraylılara" şeklinde destekleyen Kara "Trabzonspor'un İstanbul'da yapacağı yürüyüşe ne oldu" şeklinde de içerisinde bulunduğu yönetimin Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'da da eleştiri getiriyor.

İşte Engin Kara'nın Sosyal Medyada paylaştığı o mesajı:

"12 Nisan'da Galatasaray taraftarları TFF'ye yürüyecekler helal olsun. Bizim İstanbul'da yapacak olduğumuz yürüyüş ne oldu acaba. Birileri buna cevap versin. Yoksa ben cevap vereceğim. Her şeyi açık açık konuşacağım. İnsanları nasıl kandırdınız ve bizde nasıl kandık."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor