TFF o takımı küme düşürdü

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Spor Toto 3. Lig ekiplerinden Siirtspor'un bir alt lige düşürülmesine karar verdi.TFF'den yapılan açıklamada, kurulun bugün gerçekleştirdiği toplantıda, Siirtspor'un, Spor Toto 3.

TFF o takımı küme düşürdü

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Spor Toto 3. Lig ekiplerinden Siirtspor'un bir alt lige düşürülmesine karar verdi.

TFF'den yapılan açıklamada, kurulun bugün gerçekleştirdiği toplantıda, Siirtspor'un, Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta Derince Belediyespor ile yapacağı maçta belirlenen ve ilan olunan saatte sahaya gelmemesinden ötürü, Futbol Müsabaka Talimatı'nın 24/a maddesi uyarınca 3-0 hükmen mağlup sayılmasına, bir lig devresi içinde 2. kez belirlenen ve ilan olunan saatte sahaya gelmemesi nedeniyle de bir alt lige düşürülmesine, bu müsabaka tarihinden itibaren bu takımla maçları olan diğer takımların müsabakaları oynamaksızın hükmen galip sayılmasına karar verdiği bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor