TFF içini temizleyebilecek mi

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, federasyon bünyesindeki çeşitli birimlerde çalışan 150 kişinin işine son verme kararı aldı.OPERASYON AĞUSTOS'TA BAŞLAYACAKAydınlar'ın futbolda olduğu kadar federasyon bünyesinde de temizliğe gitmeye

TFF içini temizleyebilecek mi

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, federasyon bünyesindeki çeşitli birimlerde çalışan 150 kişinin işine son verme kararı aldı.

OPERASYON AĞUSTOS'TA BAŞLAYACAK

Aydınlar'ın futbolda olduğu kadar federasyon bünyesinde de temizliğe gitmeye kararlı olduğu ve operasyonun Ağustos ayında başlayacağı kaydedildi.

Aydınlar'ın şike soruşturmasında adı geçenler başta olmak üzere danışman kadrosunda yer alan kimi isimleri göndererek MHK, Temsilciler, Tahkim, Disiplin Kurulları'nda görev alan personelde de azaltmaya gitmeyi kafasına koyduğu sızan haberlerden. Bir aydır yapılan çalışmalar sonunda, özellikle Mahmut Özgener döneminde fazla eleman alındığı ve astronomik ücretler ödendiği saptandı. Personel araçları da azaltılacak.

BİR AYDAN BERİ ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Görevden alınması beklenen isimlerin başında Mümtaz Karakaya geliyor. Karakaya'nın yanı sıra danışman Seyit Kalender, menajerlik sınavında soruların sızdırılması olayına adı karışan Haldun Şenman'ın babası, Genel Sekreter Vekili Gıyasettin Şenman ve danışman Kemal Ulusu da futbol federasyonuyla ilişiği kesilecek 150 kişi arasında yer alıyor

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler