TFF için istenmezsem çekilirim!

Bugün TFF Başkanlığı için resmi adaylığını açıklayan Göksel Gümüşdağ, telefonla televizyon programında canlı yayına bağlanarak istenmezsem geri çekilirim dedi.Telefonla katıldığı canlı yayında futbol kulüpleri tarafından destek almazsam geri çekilirim diy

TFF için istenmezsem çekilirim!

Bugün TFF Başkanlığı için resmi adaylığını açıklayan Göksel Gümüşdağ, telefonla televizyon programında canlı yayına bağlanarak istenmezsem geri çekilirim dedi.

Telefonla katıldığı canlı yayında futbol kulüpleri tarafından destek almazsam geri çekilirim diyen Göksel Gümüşdağ, “Destek almazsam bırakırım. Çünkü hiçbir kulüple sorun yaşamak istemem. Türk Futbolu yıllardır zaten kötü durumda. Rahmetli Hasan Doğan gibi güven ortamını devam ettireceksem devam ederim” dedi.

Kulüplerle de görüşme yapmaya çalıştığını söyleyen Gümüşdağ,  Ünal Aysal’la bir yemek yedim ve olumlu sonuçlar aldım. Aynı şekilde Aziz Yıldırım’dan da olumlu tepkiler aldım.  Diğer kulüplerden ise randevu talebinde bulundum, dönüşüm bekliyorum” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor