TFF Hedefi açıkladı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören, A Milli Takım’ın İzlanda’da beklenmedik bir mağlubiyetle başladığı EURO 2016 elemelerinde Çek Cumhuriyeti maçını kazanarak yükselişe geçmek istediklerini söyledi. Demirören, TFF’nin Türkiye - Çe

TFF Hedefi açıkladı
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören, A Milli Takım’ın İzlanda’da beklenmedik bir mağlubiyetle başladığı EURO 2016 elemelerinde Çek Cumhuriyeti maçını kazanarak yükselişe geçmek istediklerini söyledi.
 
Demirören, TFF’nin Türkiye - Çek Cumhuriyeti karşılaşması için özel hazırladığı maç kitabında yer alan yazısında, Avrupa futbolunun en önemli ülkelerinden Çek Cumhuriyeti’ni İstanbul’da ağırlamaktan mutluluk duyduklarını belirterek, "İzlanda’da beklenmedik bir mağlubiyetle başladığımız EURO 2016 elemelerinde Çek Cumhuriyeti maçı ile yükselişe geçmek ve Kasım ayı sonuna kadar oynayacağımız 3 maçta 9 puana ulaşmak öncelikli hedefimiz" dedi.
 
"FRANSA’DA YER ALMAK EN ÖNEMLİ HEDEFİMİZ"
 
A Milli Takım’ın oynayacağı bu 3 maçın dışında 12 Kasım’da İstanbul’da oynayacakları Brezilya karşılaşmasının da kendileri için ayrı bir önem taşıdığını dile getiren Demirören, tüm futbolseverleri şimdiden bu karşılaşmaya davet etti. Demirören, Çek Cumhuriyeti maçını izlemeye gelecek tüm taraftarlardan, Milli Takım formalarıyla takımlarını 90 dakika boyunca durmaksızın desteklemelerini isteyerek, "Bu vesileyle bir yıl aradan sonra İstanbul’da oynayacağımız bu ilk karşılaşmada stadyuma gelecek tüm futbolseverlere teşekkür eder, iyi seyirler dilerim. EURO 2016 eleme grubumuzda futbolseverlerimize üst düzey maçlar izleterek Fransa’da düzenlenecek futbol şöleninde yer almak en önemli hedefimizdir" ifadelerini kullandı.
 
TFF olarak her yaş grubunda tüm milli takımların Avrupa şampiyonaları ve dünya kupalarında mücadele etmelerini hedeflediklerini vurgulayan Demirören, "Bu ortak vizyonu Sayın Fatih Terim’le de paylaşıyor ve gelecekte kalıcı başarılara ulaşmak için önemli projeler geliştiriyoruz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor