TFF Fener'in avukatına dava açtı!

Fenerbahçe'nin Devler Ligi'nden men edilmesi, sonrasında da Bank Asya 1. Lig'e düşürülme talebinin reddedilmesinin ardından F.Bahçe ile Futbol Federasyonu arasında ipler gerildi. Federasyondan ilk hamle ise sarı-lacivertlilerin avukatını mahkemeye vermek

TFF Fener'in avukatına dava açtı!

Fenerbahçe'nin Devler Ligi'nden men edilmesi, sonrasında da Bank Asya 1. Lig'e düşürülme talebinin reddedilmesinin ardından F.Bahçe ile Futbol Federasyonu arasında ipler gerildi. Federasyondan ilk hamle ise sarı-lacivertlilerin avukatını mahkemeye vermek oldu.

F.Bahçe, men kararının alındığı günün ertesinde yani 25 Ağustos'ta Tahkim Kurulu'na itiraz ederken Burcuoğlu, Tahkim'deki duruşma öncesinde yaptığı "Biz federasyonu özerk zannediyorduk değilmiş. Kendi kararını hiçe sayıp ordan uyduruk bir bildiri yaratıp kendi kararını veriyor. Çok enteresandır alın okuyun mevzuatı. TFF'nin Şampiyonlar Ligi'nden men etme yetkisi yok. Bu kadar. Hukukçu olduğuma üzülüyorum. Sadece Tahkim Kurulu değil, her yere gideceğiz. Öğrenecekler F.Bahçe'yi" diyerek federesyonu sert bir dille eleştirmişti.

TOPLANTIDA AĞIR KÜFÜRLER
Haluk Burcuoğlu, başkan Aydınlar ve başkan vekilleri Lutfi Arıboğan ve Göksel Gümüşdağ'ın yer almadığı hukukçularla yapılan görüşmeler esnasında üslubunu daha da sertleştirdi. Hatta iddialara göre, Burcuoğlu TFF'ye ağır hakaretler edip ve galiz küfürler savurdu. Hatta daha sonra TFF binasına gelen asbaşkan Ali Koç'un Burcuoğlu'nu bu konuda uyardığı ifade edildi.

Olayların ardından harekete geçen federasyon avukat Burcuoğlu hakkında hem suç duyusunda bulunacak hem de tazminat davası açma kararı aldı.

ALİ KOÇ, PFDK'DA
Bu arada F.Bahçe Asbaşkanı Ali Koç, Futbol Federasyonu aleyhine sarf ettiği sözler nedeniyle Disiplin Kurulu'na gönderildi. Bank Asya'ya düşme taleplerinin reddedilmesinden sonra "Federasyon 3 kişi ile yönetiliyor. Dik duramadılar, F.Bahçe'nin hakkını savunamadılar. UEFA'nın şantajına boyun eğdiler. TFF şark kurnazlığı yapıyor" diyerek federasyonu eleştiren Koç PFDK'ya sevk edilmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler