TFF duyurdu! 2. Lig ve 3. Lig maçları canlı yayınlanacak

TFF, 2. Lig ve 3. Lig maçlarının canlı yayınlanacağını açıkladı.

TFF duyurdu! 2. Lig ve 3. Lig maçları canlı yayınlanacak

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), yerel futbolun tanıtımını ve erişilebilirliğini artırmak amacıyla yeni bir adım atıyor. TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig maçlarının birer tanesi, her hafta düzenli olarak federasyonun resmi YouTube kanalı üzerinden canlı olarak yayınlanacak. Bu hamleyle, daha geniş bir izleyici kitlesine ulaşılarak, liglerdeki rekabetin ve futbolcuların yeteneklerinin daha fazla kişi tarafından keşfedilmesi amaçlanıyor.

İlk canlı yayın testi, TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta yer alan Kastamonuspor ile Sarıyer arasındaki mücadele ile başlayacak. Kastamonu Gazi Stadyumu'nda saat 14.00'te başlayacak olan bu karşılaşma, TFF'nin YouTube kanalı üzerinden futbolseverlerle buluşacak. Test yayınlarının başarılı bir şekilde tamamlanmasının ardından, her hafta en az birer TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig maçı aynı platform üzerinden canlı olarak sunulacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor