TFF' den fikstür açıklaması

Geçtiğimiz günlerde Beşiktaş teknik direktörü Slaven Bilic, UEFA Avrupa Kupası'nda mücadele ettiklerini, ancak fikstürün buna göre ayarlanmadığını söyleyerek, Türkiye Futbol Federasyonu'nun belirlediği Spor Toto Süper Lig'in ilk devre fikstürünü eleştirmi

TFF' den fikstür açıklaması

Geçtiğimiz günlerde Beşiktaş teknik direktörü Slaven Bilic, UEFA Avrupa Kupası'nda mücadele ettiklerini, ancak fikstürün buna göre ayarlanmadığını söyleyerek, Türkiye Futbol Federasyonu'nun belirlediği Spor Toto Süper Lig'in ilk devre fikstürünü eleştirmişti. Bu açıklamaya karşılık olarak TFF bir bildiri yayınladı.

İŞTE O AÇIKLAMA

Bilindiği üzere Türkiye Futbol Federasyonu, 1 Eylül 2014 Pazartesi günü, tarihinde ilk kez, Spor Toto Süper Lig'de ilk devrenin tüm müsabaka programını kamuoyuyla paylaşmıştı.

Kamuoyunda özellikle Avrupa Kupaları'nda mücadele eden kulüplerimizin bazı müsabaka tarihleriyle ilgili değişiklik beklentileri oluştuğunu görmekteyiz.

Türkiye Futbol Federasyonu olarak mücbir bir sebep olmadıkça açıklanan maç programına uyulması konusunda kararlı duruşumuzu devam ettireceğimizi bir kez daha vurgulamak isteriz. Federasyonumuz tüm kulüplerimize eşit yakınlıkta olup planlama sürecinde her kulübümüze eşit oranda dinlenme günü ayarlamaya özen göstermiştir. Program detaylı bir şekilde incelendiğinde Avrupa Kupaları'nda mücadele eden kulüplerimizin birbirlerine yakın sayılarda dinlenme gününe sahip olduğu görülebilir. (Beşiktaş ve Galatasaray 76 gün, Trabzonspor 78 gün)

Kulüplerimizin Avrupa'da oynadıkları müsabakalarda aldıkları her puanın ülke puanımıza olan katkısının bilincindeyiz. Bu vesileyle Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor'a Avrupa Kupaları'nda oynayacakları grup müsabakalarında sonsuz başarılar dileriz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler