TFF belgeleri ayıklayacak!

Şike soruşturması kapsamında Türkiye Futbol Federasyonu'na gönderilecek belgelerin savcılık tarafından belirlendiği belirtildi.Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, dün yaptığı açıklamada bugünden itibaren belgelerin kendilerine gö

TFF belgeleri ayıklayacak!

Şike soruşturması kapsamında Türkiye Futbol Federasyonu'na gönderilecek belgelerin savcılık tarafından belirlendiği belirtildi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, dün yaptığı açıklamada bugünden itibaren belgelerin kendilerine gönderileceğini belirtmişti. Ancak şu ana kadar federasyona herhangi bir belge gönderilmediği ve emniyette bulunan belgelerin fotokopilerinin çekildiği kaydedildi.

Çekilen fotokopilerin savcılığa getirileceği ve burada savcı tarafından hangi belgelerin federasyona gönderilip gönderilmeyeceğine karar verileceği ifade edildi. Emniyette fotokopi işlemi devam ettiği için savcılığa da henüz bu belgeler ulaşmadı.

Belgelerin TFF'ye bugün gönderilme imkanının zor olduğu öğrenildi. Soruşturma savcısı Mehmet Berk izinde olduğu için yerine savcı Hakan Karaali'nin belgeleri tasnif edeceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler