TFF Beklenen Kararı Açıkladı

TFF'nin Beylerbeyi Tesisleri'nde yapılan ve saatler süren Yönetim kurulu toplantısı sonrası açıklanan karara göre Trabzonspor ile Sivasspor, tarafsız sahada yeniden karşılaşacak. Maç 1. dakikadan ve 0-0'lık skorla başlayacak. Federasyonun konuyla ilgili a

TFF Beklenen Kararı Açıkladı

TFF'nin Beylerbeyi Tesisleri'nde yapılan ve saatler süren Yönetim kurulu toplantısı sonrası açıklanan karara göre Trabzonspor ile Sivasspor, tarafsız sahada yeniden karşılaşacak. Maç 1. dakikadan ve 0-0'lık skorla başlayacak.

Federasyonun konuyla ilgili açıklamasında şu görüşlere yer verildi:

 

 "12.08. 2007 tarihinde Trabzon Avni Aker Stadyumu'nda oynanan Trabzonspor-Sivasspor Turkcell Süper Lig futbol müsabakasının 90+2. dakikasında müsabakanın hakemi Bülent Demirlek tarafından tatil edilmesi neticesi, dosya ve ekleri TFF Yönetim Kurulu'nun 28.08.2007 günü yapmış olduğu toplantıda etraflıca görüşülmüş, dosyada bulunan hakem, gözlemci, temsilci raporları detaylı şekilde incelenmiş, müsabaka gözlemcisi ve temsilcileri Kurul'da dinlenmiş, ek raporlarına başvurulmuştur.

 

Gözlemci ve temsilcilerin ek raporları doğrultusunda hakemin müsabaka ile ilgili tatil kararı Yönetim Kurulu'nca uygun görülmemiş olup, Futbol Müsabaka Talimatı'nın 18/a ve 29/b son fıkra maddeleri hükmü gereği müsabakanın tarafsız bir sahada, seyircisiz olarak, ileride belirlenecek bir tarihte tekrarına karar verilmiştir.

 

Müsabaka hakemi hakkında müsabakayla ilgili soruşturma açılmasına, ayrıca basında yer alan demeçleri sebebiyle Trabzonspor Kulübü Başkanı Nuri Albayrak ile yöneticilerden Abdullah Başer ve Zeyyat Kafkas'ın Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edilmesine karar verilmiştir"

selahattinaydinli@haber61.net

 

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler