TFF başkanından Ümitlere övgü

Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener, Ümit Milli Takım'ın, Avrupa Şampiyonası eleme grubunda Ermenistan'ı 4-0 yenerek play-off'a gitmeye hak kazanmasıyla ilgili, hedefleri doğrultusundaki ilk adımda, istedikleri yere ulaştıklarını söyledi. Mahmut Özg

TFF başkanından Ümitlere övgü

Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener, Ümit Milli Takım'ın, Avrupa Şampiyonası eleme grubunda Ermenistan'ı 4-0 yenerek play-off'a gitmeye hak kazanmasıyla ilgili, hedefleri doğrultusundaki ilk adımda, istedikleri yere ulaştıklarını söyledi.

Mahmut Özgener, maç sonrası yaptığı açıklamada, karşılaşmanın milli takım açısından güzel geçtiğini ifade ederek, “Güzel goller vardı, iyi oyun vardı. Bizim açımızdan iyi bir sonuç oldu. Hedefe ulaşmaktaki ilk adımı, istediğimiz yerde bitirdik. Play-off'a gitmeye hak kazandık.

Cuma günü çekilecek kurada rakibimiz belli olacak. Hedef tabii ki play-off'u geçip, Avrupa Şampiyonası'na katılmak. Bu takımın bunu başaracağının ışığını bu maçta gördüm. İnşallah bu hedefe ulaşacağız” dedi.

Ümit Milli Takım kadrosunun umut verici olduğunu dile getiren Özgener, (A) Milli Takım'ın kaptanı Emre Belözoğlu'na yönelik basında yer alan eleştirilerle ilgili bir soruyu da “Önemli maçlar öncesi bu tür tartışmaların içine girmememiz lazım. Sonuçta, genç yaştaki Emre'nin de bir insan olduğunu unutmamak lazım. Emre, Türk futboluna çok şeyler verdi” diye yanıtladı.

-FUTBOLCULARIN GÖRÜŞLERİ-

Ümit Milli Takım'ın golcü oyuncularından Batuhan Karadeniz, maçı kazandıkları için çok mutlu olduklarını kaydederek, “Bu bizim milli görevimiz. Ermenistan'a 2 gol attığım için daha çok mutluyum. Umarım devamını da getiririm” diye konuştu.

Batuhan, attığı röveşata golüyle ilgili bir soruya “Öyle bir vuruş yapmayı tercih ettim. Demek ki doğru tercih yapmışım” karşılığını verdi.

Milli oyuncu İlhan Parlak da iyi bir oyun sergilediklerini ifade ederek, “Sonuçta 4-0 galip geldik. 1.5 yıldır çok büyük emek verdik. Gruba iyi başladık, iyi bitirdik. Play-off maçlarında da bu sevinci tekrar yaşamak ve Avrupa Şampiyonası finallerine gitmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler